Hello Fresh Mobile Banner
Hvitløksshrimp linguine

Hvitløksshrimp linguine

Lag en smakfull hvitløksshrimp med linguine. Rask, enkel og perfekt for en smakfull middag. Ideell for travle kvelder og smakfulle middagsstunder.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund ukokt linguine
  • 1 spiseskje smør
  • 3 spiseskjeer hvitvin
  • 2 teskjeer revet Parmesanost
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 teskje hakket frisk persille
  • 1 klype salt og pepper etter smak
  • 1 pund middels store reker, skrelte og rensede

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet.
  2. 2Smelt smør i en middels stor kjele over middels lav varme; tilsett vin, ost, hvitløk, persille, salt og pepper etter smak. La det småkoke på lav varme i 3 til 5 minutter, mens du rører jevnlig.
  3. 3Øk varmen til middels høy og tilsett reker i kjelen; kok i omtrent 3 til 4 minutter eller til rekene begynner å bli rosa. Ikke overkok.
  4. 4Fordel pastaen på tallerkener og hell sausen over; pynt med parmesanost og fersk persille, hvis ønskelig.