Hvitløksshrimp linguine

Hvitløksshrimp linguine

Lag en smakfull hvitløksshrimp med linguine. Rask, enkel og perfekt for en smakfull middag. Ideell for travle kvelder og smakfulle middagsstunder.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund ukokt linguine
  • 1 spiseskje smør
  • 3 spiseskjeer hvitvin
  • 2 teskjeer revet Parmesanost
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 teskje hakket frisk persille
  • 1 klype salt og pepper etter smak
  • 1 pund middels store reker, skrelte og rensede

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet.
  2. 2Smelt smør i en middels stor kjele over middels lav varme; tilsett vin, ost, hvitløk, persille, salt og pepper etter smak. La det småkoke på lav varme i 3 til 5 minutter, mens du rører jevnlig.
  3. 3Øk varmen til middels høy og tilsett reker i kjelen; kok i omtrent 3 til 4 minutter eller til rekene begynner å bli rosa. Ikke overkok.
  4. 4Fordel pastaen på tallerkener og hell sausen over; pynt med parmesanost og fersk persille, hvis ønskelig.