Hello Fresh Mobile Banner
Oregon laksboller

Oregon laksboller

Lær hvordan du lager deilige Oregon laksburgere med enkle ingredienser. Perfekt for en rask og sunn hovedrett som imponerer familie og venner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 (14,75 unser) boks laks
  • 2. 2 spiseskjeer smør
  • 3. 1 middels stor løk, hakket
  • 4. 2/3 kopp knusebrødsmuler
  • 5. 2 egg, pisket
  • 6. 1/4 kopp hakket fersk persille
  • 7. 1 teskje tørket sennep
  • 8. 3 spiseskjeer fettstoff

Fremgangsmåte

  1. 11. Sil av laksen, og spar ¾ kopp av væsken. Flak laksen i små biter. Smelt smør i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett løk, og kok til den er myk.
  2. 22. I en middels stor bolle, bland løken med den reserverte laksevæsken, en tredjedel av kjeksbrødraspene, egg, persille, sennep og laks. Bland godt, og form deretter til seks små kaker. Vend kakene i resten av kjeksbrødraspene.
  3. 33. Smelt fett i en stor stekepanne over middels varme. Stek kakene til de er gylne, og snu dem forsiktig for å steke på den andre siden.