
Oregon laksboller
Lær hvordan du lager deilige Oregon laksburgere med enkle ingredienser. Perfekt for en rask og sunn hovedrett som imponerer familie og venner.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 (14,75 unser) boks laks
- 2. 2 spiseskjeer smør
- 3. 1 middels stor løk, hakket
- 4. 2/3 kopp knusebrødsmuler
- 5. 2 egg, pisket
- 6. 1/4 kopp hakket fersk persille
- 7. 1 teskje tørket sennep
- 8. 3 spiseskjeer fettstoff
Fremgangsmåte
- 11. Sil av laksen, og spar ¾ kopp av væsken. Flak laksen i små biter. Smelt smør i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett løk, og kok til den er myk.
- 22. I en middels stor bolle, bland løken med den reserverte laksevæsken, en tredjedel av kjeksbrødraspene, egg, persille, sennep og laks. Bland godt, og form deretter til seks små kaker. Vend kakene i resten av kjeksbrødraspene.
- 33. Smelt fett i en stor stekepanne over middels varme. Stek kakene til de er gylne, og snu dem forsiktig for å steke på den andre siden.