
Kremet kyllinglasagne
Lag en kremet kyllinglasagne med saftig kylling, ost og pasta. Perfekt for en smakfull middag som alle vil elske. En enkel oppskrift for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Kok lasagnenudler i 8 til 10 minutter, eller til de er al dente. Sil av vannet, skyll med kaldt vann, og sett til side.
- 22. I mellomtiden, legg kyllingen i en kjele med nok vann til å dekke, og kok opp. Kok i 20 minutter, eller til den ikke lenger er rosa og saften er klar. Ta ut kyllingen av kjelen, og riv den i biter.
- 33. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Løs opp buljongterningen i varmt vann. I en stor bolle, bland kyllingen med buljongen, kremost og 1 kopp mozzarellaost.
- 44. Fordel en tredjedel av spaghetti- eller pastasausen i bunnen av en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form. Dekk med kyllingblandingen, og legg på tre lasagnenudler. Gjenta lagene. Topp med resten av sausen, og strø over resten av mozzarellaosten.
- 55. Stek i 45 minutter i den forvarmede ovnen.