
Kraftige ovnsbakte ravioli
Prøv denne enkle oppskriften på beefy baked ravioli – deilig, mettende og perfekt for middagen. Rask å lage og full av smak for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund kjøttdeig av storfe
- 1/2 (25 unse) pakke frossen ostefylte ravioli
- 1 (14 unse) glass spaghetti saus
- 1 (14,5 unse) boks hakkede tomater, drenert
- 1 kopp revet mozzarellaost
- 1 kopp revet Monterey Jack-ost
- 1 spiseskje revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit).
- 2Smuldre kjøttdeigen i en stor stekepanne over middels høy varme. Kok og rør til den ikke lenger er rosa. Sil av fettet, og rør inn spaghetti-sausen og tomatene.
- 3Fordel en tredjedel av sausen i bunnen av en 11x7 tommers ildfast form. Legg halvparten av raviolien over sausen. Strø over halvparten av mozzarella- og Monterey Jack-ostene. Gjenta lagene, og avslutt med resten av sausen på toppen. Dekk til med aluminiumsfolie.
- 4Stek i 30 minutter i den forvarmede ovnen. Strø over Parmesan-ost før servering.