Hello Fresh Mobile Banner
Sjokolade- og sjokoladekjeks II

Sjokolade- og sjokoladekjeks II

Lær hvordan du lager deilige sjokoladechip-cookies som er perfekt for enhver anledning. En enkel oppskrift for myke, smakfulle cookies med rikelig sjokolade.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 2 kopper hvetemel
  • 2. 1/2 kopp kakaopulver
  • 3. 1 teskje natron
  • 4. 1 kopp smør, myknet
  • 5. 3/4 kopp hvitt sukker
  • 6. 3/4 kopp brunt sukker, pakket
  • 7. 2 egg
  • 8. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 9. 2 kopper semisøte sjokoladebiter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Visp sammen melet, kakaopulveret og natronet.
  2. 22. Pisk smør, hvitt sukker og brunt sukker med en elektrisk mikser i en stor bolle til det er glatt. Pisk inn ett egg om gangen til det er helt innarbeidet. Pisk inn det siste egget sammen med vaniljen. Bland inn melet litt etter litt til det akkurat er blandet. Vend inn sjokoladebitene; bland bare nok til å fordele dem jevnt. Sett deigen i teskjeer på ugreddede bakeplater.
  3. 33. Stek i den forvarmede ovnen til kantene er gylne, ca. 9 til 12 minutter. La småkakene avkjøle på bakeplaten i ett minutt før de flyttes over til en avkjølingsrist for å avkjøles helt.