Reddik- og vårløkssmørbrød
lær hvordan du lager en frisk og smakfull radish og scallion smorrebrod med denne enkle oppskriften. perfekt for frokost eller forrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 16 store røde reddiker (ca. ½ pund)
- 4 vårløk
- 4 spiseskjeer lettsaltet smør
- 6 skiver mørkt brød, delt i to
- Nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Vask reddikene og skjær dem i ganske tynne skiver. Skjær vårløken i så tynne runder som mulig, inkludert en god del av de grønne toppene. Smør 1 teskje smør på hver brødhalv. Legg to lange rekker med reddikskiver på hver skive av brødet. Strø over det finhakkede vårløken, fordelt jevnt over de 12 smørbrødene. Krydre med nykvernet svart pepper.