Pasta salat med kylling, agurk, cherrytomater og fetaost
oppskrift på en frisk og smakfull pasta salat med kylling, agurk, cherrytomater og fetaost, perfekt for sommeren eller som lett måltid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Kosher salt
- 1/2 pund penne
- 1 kopp hakket kokt kylling
- 1 kopp terninger av agurk
- 1 kopp halverte cherrytomater
- 1/2 kopp smuldret fetaost
- 3 hvitløksfedd, tynne skiver
- En klype rød pepperflak
- 1/2 kopp ekstra jomfru olivenolje
- Nykvernet pepper
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med saltet vann. Tilsett pastaen og kok etter anvisning på pakken; sil av og skyll under kaldt vann. Overfør til en stor bolle.
- 2Tilsett kylling, agurk, cherrytomater og fetaost i bollen med pastaen.
- 3Lag dressingen: Kok hvitløk og rød pepperflak i en kjele med olivenolje over middels varme, mens du rører, i 3 minutter; la det avkjøle. Krydre med salt og pepper. Hell dressingen over pastasalaten og vend godt slik at alt blir dekket. Krydre med salt og pepper etter smak. Sett i kjøleskapet i opptil 3 timer.
- 4Fotograf: Kang Kim