Yoghurtsaus

Yoghurtsaus

Lær hvordan du lager en deilig og frisk yogurt sauce med vår enkle oppskrift. Perfekt som tilbehør til grillmat, salater og retter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer peanøttolje
  • 2 teskjeer svarte eller gule sennepsfrø
  • 2 teskjeer spisskummenfrø
  • 2 teskjeer most hvitløk
  • 1 teskje fersk revet ingefær
  • 1/2 teskje gurkemeie
  • 1/2 teskje paprika
  • 1/8 teskje tørkede rød pepperflak
  • 1/2 teskje salt
  • 1 pint naturell yoghurt

Fremgangsmåte

  1. 1Ha ingrediensene målt og i nærheten før du begynner. Varm opp olje i en liten stekepanne over høy varme. Tilsett sennepsfrø. (De vil begynne å poppe umiddelbart, så ha et lokk i nærheten for å beskytte mot sprutende frø.) Kok til popping stopper.
  2. 2Senk varmen, tilsett spisskummenfrø, og kok til de blir gylne, omtrent 1 minutt. Rør inn hvitløk i 10 sekunder, deretter ingefær i ytterligere 10 sekunder, og ta av varmen. Rør inn gurkemeie, paprika, chiliflak og salt. Bland krydder og yoghurt i en bolle. Kjøl ned før servering.