
Jennies himmelske slow cooker-kylling
Lær hvordan du lager saftig og smakfull kylling i slow cooker med Jennies oppskrift. Enkel, rask og perfekt for sunn hverdagsmat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 ss smør
- 2. 1 (.7 unser) pakke tørr italiensk salatdressingsmiks
- 3. 1 (10,75 unser) boks kondensert gylden soppsuppe
- 4. 1 (8 unser) beholder med kremost med gressløk og løk
- 5. 1/2 kopp tørr hvitvin
- 6. 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar
Fremgangsmåte
- 1Smelt smøret i en kjele over middels varme, og rør inn salatdressingblandingen, soppsuppen, kremosten og vinen til sausen er varm, glatt og godt blandet. Legg kyllingbrystene i bunnen av en slow cooker, og hell sausen over kyllingen. Dekk til og kok på lav varme i omtrent 4 timer, eller til kyllingen er mør.