Ingen-bake sukkerfri ostekake

Ingen-bake sukkerfri ostekake

Lær hvordan du lager en deilig og sukkerfri ostekake uten baking. Perfekt for sunn dessert eller helgekosen. Rask og enkel oppskrift!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1 3/4 kopper knuste grahamkjeks
  • 1/2 kopp smør
  • 1/2 teskje malt kanel
  • 1 (17 gram) pakke sukkerfri sitrongele
  • 1 kopp kokende vann
  • 1 (225 gram) pakke lett kremost
  • 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 1 kopp frossen lett pisket krem, tint

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). I en middels stor bolle, bland sammen knuste kjeks, smør og kanel. Bland godt og trykk det ut i bunnen av en 23 cm (9 tommer) kvadratform. Stek i forvarmet ovn i 8 til 10 minutter. Ta ut av ovnen og la det avkjøle.
  2. 2Løs opp sitrongelatin i kokende vann. La det avkjøles til det tykner, men ikke stivner. I en stor bolle, pisk kremost og vanilje til det er glatt. Bland inn sitrongelatin. Vend inn pisket krem.
  3. 3Hell fyllet i bunnen. Strø over med knuste kjeks. Sett i kjøleskapet over natten.