
Enkle maismuffins
Lær å lage deilige, myke maismuffins med vår enkle oppskrift. Perfekt til frokost, lunsj eller som tilbehør til middagen. Rask og smakfull bakst!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1 kopp maismel
- 1 kopp hvetemel
- 1/3 kopp hvitt sukker
- 2 teskjeer bakepulver
- 1/2 teskje salt
- 1 egg, pisket
- 1/4 kopp rapsolje
- 1 kopp melk
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør muffinsformen eller kle den med papirformer.
- 2I en stor bolle, bland sammen maismel, hvetemel, sukker, bakepulver og salt. Tilsett egg, olje og melk; rør forsiktig for å blande det hele. Fordel røren i de forberedte muffinsformene.
- 3Stek ved 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit) i 15 til 20 minutter, eller til en kakepinne kommer ut ren når den settes inn i en muffins.