
Fullkornsbanan- og nøttebrød
Prøv vår deilige fullkornsbanan- og nøttebrød. En sunn og lett bakst, perfekt for frokost eller snacks. Enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1/3 kopp vegetabilsk olje
- 1/2 kopp honning
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 2 egg
- 1 kopp moste bananer
- 1 3/4 kopper fullkornsmel
- 1/2 teskje salt
- 1 teskje natron
- 1/4 kopp varmt vann
- 1/2 kopp hakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 165 grader C (325 grader F).
- 2I en stor bolle, pisk sammen olje og honning. Tilsett egg, og bland godt. Rør inn bananer og vanilje. Bland inn mel og salt. Tilsett natron i varmt vann, rør om til det er blandet, og hell deretter i røren. Vend inn hakkede nøtter. Fordel røren i en smurt 23x13 cm (9x5 tommer) loafform.
- 3Stek i 55 til 60 minutter. Avkjøl på en rist i en halv time før du skjærer i brødet.