Hello Fresh Mobile Banner
Laks med dill

Laks med dill

Oppdag en deilig oppskrift på laks med dill, perfekt for en sunn og smakfull hovedrett. Rask å lage og egner seg til alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund laksefileter eller -steaks
  • 1/4 teskje salt
  • 1/2 teskje malt svart pepper
  • 1 teskje løkpulver
  • 1 teskje tørket dill
  • 2 spiseskjeer smør

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
  2. 2Skyll laksen, og legg den i en ildfast form på 23x33 cm. Strø salt, pepper, løkpulver og dill over fisken. Fordel smør i små biter jevnt over fisken.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen i 20 til 25 minutter. Laksen er ferdig når den lett faller fra hverandre med en gaffel.