
Laks med dill
Oppdag en deilig oppskrift på laks med dill, perfekt for en sunn og smakfull hovedrett. Rask å lage og egner seg til alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund laksefileter eller -steaks
- 1/4 teskje salt
- 1/2 teskje malt svart pepper
- 1 teskje løkpulver
- 1 teskje tørket dill
- 2 spiseskjeer smør
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
- 2Skyll laksen, og legg den i en ildfast form på 23x33 cm. Strø salt, pepper, løkpulver og dill over fisken. Fordel smør i små biter jevnt over fisken.
- 3Stek i den forvarmede ovnen i 20 til 25 minutter. Laksen er ferdig når den lett faller fra hverandre med en gaffel.