Hvite sjokolade- og macadamianøttkaker IV

Hvite sjokolade- og macadamianøttkaker IV

Lær å lage deilige hvite sjokoladekjeks med macadamianøtter. En enkel oppskrift som passer for alle som elsker søte bakverk. Perfekt til helgen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp smør
  • 2. 3/4 kopp hvitt sukker
  • 3. 1 egg
  • 4. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 5. 1 1/4 kopper hvetemel
  • 6. 1/2 teskje natron
  • 7. 1/2 teskje salt
  • 8. 8 unser hvit sjokolade, hakket
  • 9. 1 (6,5 unser) krukke med macadamianøtter, hakket

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en middels stor bolle, pisk smør og sukker sammen. Rør inn egget og vaniljen. Bland mel, natron og salt, og rør det inn i den kremete blandingen. Til slutt, rør inn hvit sjokolade og nøtter.
  3. 3 Sett teskjeer av deigen på et ugredd stekebrett, med ca. 5 cm mellomrom.
  4. 43. Stek i 8 til 10 minutter i den forvarmede ovnen, til de er lett gyldne. Avkjøl på avkjølingsrist. Når de er avkjølt, oppbevar i en lufttett beholder.