
Hvite sjokolade- og macadamianøttkaker IV
Lær å lage deilige hvite sjokoladekjeks med macadamianøtter. En enkel oppskrift som passer for alle som elsker søte bakverk. Perfekt til helgen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 1/2 kopp smør
- 3/4 kopp hvitt sukker
- 1 egg
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1 1/4 kopper hvetemel
- 1/2 teskje natron
- 1/2 teskje salt
- 8 unser hvit sjokolade, hakket
- 1 (6,5 unser) krukke med macadamianøtter, hakket
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 2I en middels stor bolle, pisk smør og sukker sammen. Rør inn egget og vaniljen. Bland mel, natron og salt, og rør det inn i den kremete blandingen. Til slutt, rør inn hvit sjokolade og nøtter.
- 3Sett teskjeer av deigen på et ugredd stekebrett, med ca. 5 cm mellomrom.
- 4Stek i 8 til 10 minutter i den forvarmede ovnen, til de er lett gyldne. Avkjøl på avkjølingsrist. Når de er avkjølt, oppbevar i en lufttett beholder.