Hvite sjokolade- og macadamianøttkaker IV

Hvite sjokolade- og macadamianøttkaker IV

Lær å lage deilige hvite sjokoladekjeks med macadamianøtter. En enkel oppskrift som passer for alle som elsker søte bakverk. Perfekt til helgen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1/2 kopp smør
  • 3/4 kopp hvitt sukker
  • 1 egg
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 1/4 kopper hvetemel
  • 1/2 teskje natron
  • 1/2 teskje salt
  • 8 unser hvit sjokolade, hakket
  • 1 (6,5 unser) krukke med macadamianøtter, hakket

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 2I en middels stor bolle, pisk smør og sukker sammen. Rør inn egget og vaniljen. Bland mel, natron og salt, og rør det inn i den kremete blandingen. Til slutt, rør inn hvit sjokolade og nøtter.
  3. 3Sett teskjeer av deigen på et ugredd stekebrett, med ca. 5 cm mellomrom.
  4. 4Stek i 8 til 10 minutter i den forvarmede ovnen, til de er lett gyldne. Avkjøl på avkjølingsrist. Når de er avkjølt, oppbevar i en lufttett beholder.