Hello Fresh Mobile Banner
Hot artisjokk- og spinatdip

Hot artisjokk- og spinatdip

Lagre denne deilige hot artichoke spinatdip-oppskriften for en smakfull forrett. Perfekt for fester og samlinger, klar på under 30 minutter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1 (14 unse) boks artisjokkhjerter, avrent
  • 1/3 kopp revet Romano-ost
  • 1/4 kopp revet Parmesan-ost
  • 1/2 teskje finhakket hvitløk
  • 1 (10 unse) pakke frossen hakket spinat, tint og avrent
  • 1/3 kopp kremfløte
  • 1/2 kopp rømme
  • 1 kopp revet mozzarellaost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en ildfast form på 23x33 cm.
  2. 2I en blender eller food processor, legg artiskokkhjerter, Romano-ost, Parmesan-ost og hvitløk. Kjør til det er hakket, men ikke most. Sett til side.
  3. 3I en middels stor bolle, bland sammen spinat, kremfløte, rømme og mozzarellaost. Rør inn artiskokkblandingen. Hell blandingen i den forberedte ildfaste formen.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen i 20 til 25 minutter, eller til osten er smeltet og bobler.