
Hot artisjokk- og spinatdip
Lagre denne deilige hot artichoke spinatdip-oppskriften for en smakfull forrett. Perfekt for fester og samlinger, klar på under 30 minutter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1 (14 unse) boks artisjokkhjerter, avrent
- 1/3 kopp revet Romano-ost
- 1/4 kopp revet Parmesan-ost
- 1/2 teskje finhakket hvitløk
- 1 (10 unse) pakke frossen hakket spinat, tint og avrent
- 1/3 kopp kremfløte
- 1/2 kopp rømme
- 1 kopp revet mozzarellaost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en ildfast form på 23x33 cm.
- 2I en blender eller food processor, legg artiskokkhjerter, Romano-ost, Parmesan-ost og hvitløk. Kjør til det er hakket, men ikke most. Sett til side.
- 3I en middels stor bolle, bland sammen spinat, kremfløte, rømme og mozzarellaost. Rør inn artiskokkblandingen. Hell blandingen i den forberedte ildfaste formen.
- 4Stek i den forvarmede ovnen i 20 til 25 minutter, eller til osten er smeltet og bobler.