Hello Fresh Mobile Banner
Langtidskokt kremet potetsuppe

Langtidskokt kremet potetsuppe

Lag en deilig kremet potetsuppe i slow cooker. Enkelt, smakfull og perfekt for kalde dager. Perfekt for hele familien, klar på kort tid!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: høst

Ingredienser

  • 6 skiver bacon, kuttet i 1/2 tommers biter
  • 1 løk, finhakket
  • 2 (10,5 unser) bokser med kondensert kyllingbuljong
  • 2 kopper vann
  • 5 store poteter, i terninger
  • 1/2 teskje salt
  • 1/2 teskje tørket dill
  • 1/2 teskje malt hvit pepper
  • 1/2 kopp hvetemel
  • 2 kopper halv-og-halv-fløte
  • 1 (12 værs fluid unser) boks med kondensert melk

Fremgangsmåte

  1. 1Legg bacon og løk i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til baconet er jevnt brunt og løken er myk. Hell av overflødig fett.
  2. 2Overfør bacon og løk til en slow cooker, og rør inn kyllingkraft, vann, poteter, salt, dill og hvit pepper. Dekk til, og kok på lav varme i 6 til 7 timer, rør av og til.
  3. 3I en liten bolle, visp sammen mel og halv og halv. Rør det inn i suppen sammen med den kondenserte melken. Dekk til, og kok i ytterligere 30 minutter før servering.