
Langtidskokt kremet potetsuppe
Lag en deilig kremet potetsuppe i slow cooker. Enkelt, smakfull og perfekt for kalde dager. Perfekt for hele familien, klar på kort tid!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: høst
Ingredienser
- 6 skiver bacon, kuttet i 1/2 tommers biter
- 1 løk, finhakket
- 2 (10,5 unser) bokser med kondensert kyllingbuljong
- 2 kopper vann
- 5 store poteter, i terninger
- 1/2 teskje salt
- 1/2 teskje tørket dill
- 1/2 teskje malt hvit pepper
- 1/2 kopp hvetemel
- 2 kopper halv-og-halv-fløte
- 1 (12 værs fluid unser) boks med kondensert melk
Fremgangsmåte
- 1Legg bacon og løk i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til baconet er jevnt brunt og løken er myk. Hell av overflødig fett.
- 2Overfør bacon og løk til en slow cooker, og rør inn kyllingkraft, vann, poteter, salt, dill og hvit pepper. Dekk til, og kok på lav varme i 6 til 7 timer, rør av og til.
- 3I en liten bolle, visp sammen mel og halv og halv. Rør det inn i suppen sammen med den kondenserte melken. Dekk til, og kok i ytterligere 30 minutter før servering.