De beste søte og sure kjøttbollene

De beste søte og sure kjøttbollene

Lær å lage deilige søt-sure kjøttboller med vår enkle oppskrift. Perfekt for middagen eller festbordet, smakfull og enkel å lage hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 2. 1 egg
  • 3. 1/4 kopp tørre brødsmuler
  • 4. 1 løk, hakket
  • 5. 1 kopp brunt sukker, pakket
  • 6. 3 spiseskjeer allsidig mel
  • 7. 1 1/2 kopper vann
  • 8. 1/4 kopp destillert hvit eddik
  • 9. 3 spiseskjeer soyasaus

Fremgangsmåte

  1. 11. I en middels stor bolle, bland sammen kjøttdeigen, egg, brødsmuler og løk. Bland godt og form til baller på størrelse med golfballer.
  2. 22. I en stor stekepanne over middels varme, brun kjøttbollene forsiktig og sett til side.
  3. 33. I en stor kjele, bland sammen brunt sukker, mel, vann, hvit eddik og soyasaus. Bland godt. Tilsett kjøttbollene og kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke, rør om ofte, i 30 minutter.