Sprø urter og bakt kylling

Sprø urter og bakt kylling

Lær hvordan du lager sprø og smakfull urtebakt kylling. Enkel oppskrift med krydder og urter, perfekt til hverdag og helg. Oppdag den gode smaken nå!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/3 kopp tørre potetflak
  • 2. 1/3 kopp revet Parmesanost
  • 3. 1 teskje hvitløkssalt
  • 4. 1 (1,4 kg) kylling, skinn fjernet, delt i biter
  • 5. 1/3 kopp smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm ovnen til 190 grader C (375 grader F). Smør eller dekk en bakeplate eller en 13 x 9 tommers bakeform med aluminiumsfolie.
  2. 22. I en middels stor bolle, bland potetflak, parmesanost og hvitløkssalt. Rør til det er godt blandet.
  3. 33. Dypp kyllingbitene i smeltet smør eller margarin, og rull dem i potetflakblandingen for å dekke. Legg dem i den forberedte formen.
  4. 44. Stek i 45 til 60 minutter, eller til kyllingen er mør og gyllenbrun.