Sylvias Ribs

Sylvias Ribs

Oppdag hvordan du lager deilige ribs à la Sylvia. En enkel oppskrift på smakfulle ribs som passer til enhver anledning. Perfekt for helgen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 8 pund svineribbe
  • 2. 3 kopper ketchup
  • 3. 1 kopp barbequesaus
  • 4. 1 kopp brunt sukker
  • 5. 2 ½ spiseskjeer sitronsaft
  • 6. 2 teskjeer Worcestershire-saus
  • 7. 1 dash hot pepper-saus, eller etter smak
  • 8. 3 spiseskjeer biffsaus (f.eks. Heinz 57)
  • 9. 2 fedd hvitløk, finhakket

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg ribbeina i en stor kjele med nok vann til å dekke. Kok opp vannet og la det småkoke over middels høy varme i 1 time.
  2. 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  3. 33. I en middels sauskjele, bland ketchup, barbequesaus, brunt sukker, sitronsaft, Worcestershire-saus, hot pepper-saus, steaksaus og hvitløk; rør godt. La sausen småkoke over middels varme i omtrent 20 minutter. (Vær oppmerksom på at alle ingrediensene over er etter smak. Bruk mer eller mindre av det du liker. Jeg lager aldri ribbeina på samme måte to ganger!)
  4. 44. Skjær ribbeina mellom bena og legg dem i en ildfast form. Hell sausen over ribbeina, dekk til og la det småkoke i 30 minutter. Fjern aluminiumsfolien og fortsett å koke i ytterligere 30 minutter.