
Sylvias Ribs
Oppdag hvordan du lager deilige ribs à la Sylvia. En enkel oppskrift på smakfulle ribs som passer til enhver anledning. Perfekt for helgen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 8 pund svineribbe
- 2. 3 kopper ketchup
- 3. 1 kopp barbequesaus
- 4. 1 kopp brunt sukker
- 5. 2 ½ spiseskjeer sitronsaft
- 6. 2 teskjeer Worcestershire-saus
- 7. 1 dash hot pepper-saus, eller etter smak
- 8. 3 spiseskjeer biffsaus (f.eks. Heinz 57)
- 9. 2 fedd hvitløk, finhakket
Fremgangsmåte
- 11. Legg ribbeina i en stor kjele med nok vann til å dekke. Kok opp vannet og la det småkoke over middels høy varme i 1 time.
- 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 33. I en middels sauskjele, bland ketchup, barbequesaus, brunt sukker, sitronsaft, Worcestershire-saus, hot pepper-saus, steaksaus og hvitløk; rør godt. La sausen småkoke over middels varme i omtrent 20 minutter. (Vær oppmerksom på at alle ingrediensene over er etter smak. Bruk mer eller mindre av det du liker. Jeg lager aldri ribbeina på samme måte to ganger!)
- 44. Skjær ribbeina mellom bena og legg dem i en ildfast form. Hell sausen over ribbeina, dekk til og la det småkoke i 30 minutter. Fjern aluminiumsfolien og fortsett å koke i ytterligere 30 minutter.