Morning Glory-muffins I

Morning Glory-muffins I

Lær hvordan du lager deilige Morning Glory Muffins. En enkel oppskrift på sunne og smakfulle muffins, perfekt for frokost eller mellommåltid. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper hvetemel til allsidig bruk
  • 2. 1/2 kopp fullkornshvetemel
  • 3. 1 1/4 kopper hvitt sukker
  • 4. 1 spiseskje malt kanel
  • 5. 2 teskjeer bakepulver
  • 6. 1/2 teskje natron
  • 7. 1/2 teskje salt
  • 8. 2 kopper revet gulrot
  • 9. 1 eple - skrelt, kjernet og hakket
  • 10. 1 kopp rosiner
  • 11. 1 egg
  • 12. 2 eggehviter
  • 13. 1/2 kopp eplesmør
  • 14. 1/4 kopp vegetabilsk olje
  • 15. 1 spiseskje vaniljeekstrakt
  • 16. 2 spiseskjeer hakkede valnøtter
  • 17. 2 spiseskjeer ristet hvete germ

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Smør lett inn 18 muffinsformer, eller bruk non-stick bakepapir eller spray.
  2. 22. I en middels stor bolle, visp sammen egg, eggehviter, eplesmør, olje og vanilje.
  3. 33. I en stor bolle, bland sammen mel, sukker, kanel, bakepulver, natron og salt. Rør inn gulrøtter, epler og rosiner. Bland inn eplesmøret til det er akkurat fuktig. Fordel røren i muffinsformene, og fyll dem omtrent 3/4 fulle.
  4. 44. I en liten bolle, bland sammen valnøtter og hvetegress, og strø det over muffinsene.
  5. 55. Stek ved 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit) i 15 til 20 minutter, eller til toppene er gylne og de føles faste når du lett trykker på dem.