
Forberedelseslunsj-wraps
Lær å lage deilige og sunne lunch wraps som kan forberedes i forkant. Perfekt for travle dager og sunn matpakke. Enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 kopper ukokt brunt ris
- 4 kopper vann
- 4 bokser (15 unser) svarte bønner
- 2 bokser (15,5 unser) pinto-bønner
- 1 boks (10 unser) hel mais
- 1 boks (10 unser) hakkede tomater med grønne chili
- 16 mel tortillas (10 tommer)
- 1 pund revet pepperjack-ost
Fremgangsmåte
- 1Bland ris og vann i en kjele, og kok opp. Skru ned varmen til lav, dekk til, og la småkoke i 35 til 40 minutter, eller til risen er mør. Ta kjelen av varmen, og la den avkjøle.
- 2Ha svarte bønner og pintobønner i en sil eller et dørslag, og skyll dem. Tilsett mais og hakkede tomater med grønne chili, og vend forsiktig. Overfør til en stor bolle, og bland inn ris og ost.
- 3Fordel blandingen jevnt på tortillalefsene, og rull dem sammen. Pakk hver enkelt inn i plastfolie, legg dem i en stor frysepose, og frys dem ned. Varm opp etter behov i mikroen til lunsj eller snacks.