Forberedelseslunsj-wraps

Forberedelseslunsj-wraps

Lær å lage deilige og sunne lunch wraps som kan forberedes i forkant. Perfekt for travle dager og sunn matpakke. Enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 kopper ukokt brunt ris
  • 4 kopper vann
  • 4 bokser (15 unser) svarte bønner
  • 2 bokser (15,5 unser) pinto-bønner
  • 1 boks (10 unser) hel mais
  • 1 boks (10 unser) hakkede tomater med grønne chili
  • 16 mel tortillas (10 tommer)
  • 1 pund revet pepperjack-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Bland ris og vann i en kjele, og kok opp. Skru ned varmen til lav, dekk til, og la småkoke i 35 til 40 minutter, eller til risen er mør. Ta kjelen av varmen, og la den avkjøle.
  2. 2Ha svarte bønner og pintobønner i en sil eller et dørslag, og skyll dem. Tilsett mais og hakkede tomater med grønne chili, og vend forsiktig. Overfør til en stor bolle, og bland inn ris og ost.
  3. 3Fordel blandingen jevnt på tortillalefsene, og rull dem sammen. Pakk hver enkelt inn i plastfolie, legg dem i en stor frysepose, og frys dem ned. Varm opp etter behov i mikroen til lunsj eller snacks.