
Felix Ks Ikke engang prøv å si at dette ikke er de beste du har spist, for det er sjokoladekjeks.
Oppdag oppskriften på Felix Ks sjokoladekjeks – den ultimate søte godbiten. Perfekt for enhver anledning, enkel å lage og utrolig smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 22 minutter
Porsjoner: 24
bakverk
Ingredienser
- 1. 3 1/2 kopper hvetemel
- 2. 1 teskje bakepulver
- 3. 1 teskje natron
- 4. 1 teskje salt
- 5. 1 kopp smør, myknet
- 6. 2 kopper brunt sukker
- 7. 6 spiseskjeer hvitt sukker
- 8. 2 egg
- 9. 4 teskjeer vaniljeekstrakt
- 10. 1 pose (12 unser) sjokoladeknapper
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit).
- 22. Bland forsiktig melet, bakepulveret, natronen og saltet med en gaffel i en bolle. Pisk smøret, brunt sukker og hvitt sukker med en elektrisk mikser i en stor bolle til det er glatt. Tilsett eggene ett om gangen, og la hvert egg blande seg inn i smørblandingen før du tilsetter det neste. Rør inn vaniljen med det siste egget. Bland inn melet litt etter litt til det akkurat er blandet. Vend inn sjokoladebitene; bland bare nok til å fordele dem jevnt.
- 33. Del deigen i 24 biter på ca. 3 spiseskjeer hver. Flate ut ballene til ca. 1/4 tomme tykkelse på et bakepapirkledd stekebrett.
- 44. Stek i den forvarmede ovnen til kantene er gylne, ca. 15 til 17 minutter. La kjeksene avkjøle på stekebrettet til midten begynner å sette seg, ca. 20 minutter.