Hello Fresh Mobile Banner
Italienske stiletskiver av svinekjøtt

Italienske stiletskiver av svinekjøtt

Lær å lage deilige italienske svinekoteletter med en smakfull saus. Perfekt for en smakfull middag som imponerer hele familien. Enkelt og raskt å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 kopper knuste saltine-kjeks
  • 2 kopper revet Parmesanost
  • 1 spiseskje italiensk krydderblanding
  • 1/4 teskje hvitløkspulver
  • 1 kopp smør, smeltet
  • 6 svinekoteletter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
  2. 2I en middels stor bolle, bland sammen knuste saltines, parmesanost, italiensk krydderblanding og hvitløkspulver, og rør godt.
  3. 3Dypp kotelettene i smeltet smør, og vend deretter hver kotelett i knusningsblandingen, slik at alle sider blir godt dekket. Legg kotelettene i en ildfast form på 23 x 33 cm.
  4. 4Stek ved 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit) i 30 til 40 minutter, eller til den indre kjøttemperaturen når 63 grader Celsius (145 grader Fahrenheit).