
Sopapilla-ostekakedessert
Lær hvordan du lager en deilig sopapilla cheesecake dessert. En enkel oppskrift som passer perfekt til enhver anledning og smaker fantastisk.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 3 pakker kremost (à 8 unser), myknet
- 1 ½ kopper hvitt sukker
- 1 ½ teskje vaniljeekstrakt
- 2 bokser (à 8 unser) med croissantdeig
- ½ kopp smeltet smør
- ½ kopp hvitt sukker
- 1 teskje malt kanel
- ¼ kopp skivede mandler
Fremgangsmåte
- 1Forvarm en ovn til 175 grader C (350 grader F).
- 2Pisk kremosten sammen med 1 1/2 kopper sukker og vaniljeekstrakt i en bolle til det er glatt. Rull ut hermetikkene med crescent-deig, og bruk en kjevle til å forme hver bit til rektangler på 23x33 cm. Trykk én bit ned i bunnen av en 23x33 cm stor ildfast form. Fordel kremostfyllet jevnt utover i formen, og dekk med den resterende crescent-deigen.
- 3Drypp den smeltede smøren jevnt over toppen av ostekaken. Rør sammen den resterende 1/2 koppen sukker med kanel i en liten bolle, og strø over ostekaken sammen med mandlene.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til crescent-deigen har puffet seg opp og blitt gyllenbrun, ca. 45 minutter. Avkjøl helt i formen før du skjærer den i 12 firkanter.