Sopapilla-ostekakedessert

Sopapilla-ostekakedessert

Lær hvordan du lager en deilig sopapilla cheesecake dessert. En enkel oppskrift som passer perfekt til enhver anledning og smaker fantastisk.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 3 pakker kremost (à 8 unser), myknet
  • 1 ½ kopper hvitt sukker
  • 1 ½ teskje vaniljeekstrakt
  • 2 bokser (à 8 unser) med croissantdeig
  • ½ kopp smeltet smør
  • ½ kopp hvitt sukker
  • 1 teskje malt kanel
  • ¼ kopp skivede mandler

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm en ovn til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2Pisk kremosten sammen med 1 1/2 kopper sukker og vaniljeekstrakt i en bolle til det er glatt. Rull ut hermetikkene med crescent-deig, og bruk en kjevle til å forme hver bit til rektangler på 23x33 cm. Trykk én bit ned i bunnen av en 23x33 cm stor ildfast form. Fordel kremostfyllet jevnt utover i formen, og dekk med den resterende crescent-deigen.
  3. 3Drypp den smeltede smøren jevnt over toppen av ostekaken. Rør sammen den resterende 1/2 koppen sukker med kanel i en liten bolle, og strø over ostekaken sammen med mandlene.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til crescent-deigen har puffet seg opp og blitt gyllenbrun, ca. 45 minutter. Avkjøl helt i formen før du skjærer den i 12 firkanter.