
Ustappet kålrull
Oppdag en enkel oppskrift på unstuffed cabbage roll, perfekt for en smakfull og sunn middag. Rask å lage og full av smak. Prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 pund kjøttdeig av storfe
- 1 stor løk, hakket
- 1 liten hodekål, hakket
- 2 bokser (14,5 unser) hakkede tomater
- 1 boks (8 unser) tomatsaus
- 1/2 kopp vann
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 2 teskjeer salt
- 1 teskje malt svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en nederlandsk ovn eller stor stekepanne over middels høy varme. Kok og rør inn storfekjøtt og løk i den varme nederlandsk ovnen til det er brunt og smuldrende, ca. 5 til 7 minutter; sil av og kast fettet. Tilsett kål, tomater, tomatsaus, vann, hvitløk, salt og pepper, og kok opp. Dekk til med lokk, reduser varmen, og la det småkoke til kålen er mør, ca. 30 minutter.