
All Day Pork Loin Chili
oppskrift på all day pork loin chili, en enkel og smakfull rett som varer hele dagen. perfekt for kalde dager og helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 8 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 1,36 kg benfri svinefilet, skåret i 5 cm store terninger
- Kosher-salt
- Nykvernet svart pepper
- 1 spansk løk, skåret i 2 cm terninger
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 2 røde paprika, frøet og skåret i 2 cm terninger
- 3 jalapeñopepper, frøet og finhakket
- 2 spiseskjeer lyst brunt sukker
- 2 spiseskjeer chilipulver
- 2 spiseskjeer malt spisskummen
- 2 teskjeer cayennepepper
- 3 ss hakket koriander
- 3 bokser (ca. 425 g) hakkede tomater med juice
- 1/2 kopp honning
- 1/2 kopp ferdiglaget svart kaffe
- 1/2 kopp bourbon
- 2 bokser (ca. 425 g) svarte bønner, drenert
- 2 bokser (ca. 425 g) kidneybønner, drenert
- 1 kopp rømme, til servering
- 1 liten boks skivede eller hakkede jalapeños, til servering
- 2 kopper revet cheddarost, til servering
Fremgangsmåte
- 1Hell 4 spiseskjeer olje i en stor, tykkbunnsgryte og varm opp på høy varme i 2 til 3 minutter. Krydre svinekjøttet med en klype salt og pepper, og brun det i porsjoner, 3 til 5 minutter per porsjon. Sett det brunede svinekjøttet til side.
- 2Hell resten av oljen i gryten og tilsett løk, hvitløk, paprika og jalapeños. Krydre grønnsakene med brunt sukker, chilipulver, spisskummen, cayennepepper, salt, pepper og koriander. La grønnsakene surre over middels varme i 10 minutter, til løken er myk. Legg svinekjøttet tilbake i gryten sammen med tomatene, honning, kaffe og bourbon. Tilsett bønnene, rør godt, og la det småkoke. Skru ned varmen til laveste innstilling.
- 3La det småkoke i 2 til 3 timer, til svinekjøttet er saftig og mørt. Server direkte fra komfyren med små skåler med rømme, skivede jalapeños og revet cheddarost.