Grillet pølse med poteter og grønne bønner

Grillet pølse med poteter og grønne bønner

Prøv denne smakfulle oppskriften på grillet pølse med poteter og grønne bønner. Perfekt for en rask og sunn middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3/4 pund ferske grønne bønner, trimmed og delt i to
  • 2. 1/2 pund røde poteter, delt i fire
  • 3. 1 stor løk, skivet
  • 4. 1 pund røkt pølse, skåret i 2,5 cm biter
  • 5. 1 teskje salt
  • 6. 1 teskje malt svart pepper
  • 7. 1 teskje vegetabilsk olje
  • 8. 1 teskje smør
  • 9. 1/3 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm en utendørsgrill til høy varme.
  2. 22. Legg grønne bønner, røde poteter, løk og pølse på et stort stykke aluminiumsfolie. Krydre med salt og pepper, drypp over litt olje, og legg på en klatt smør. Lukk folien tett rundt ingrediensene, og la det være en liten åpning. Hell litt vann i åpningen, og lukk igjen.
  3. 33. Plasser foliepakken på den forberedte grillen. Kok i 20 til 30 minutter, snu én gang, til pølsen er brunet og grønnsakene er møre.