Buffalo kyllingvinger

Buffalo kyllingvinger

Lær hvordan du lager deilige buffalo chicken wings med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller snacks for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 pund kyllingvinger
  • 2 spiseskjeer druekjerneolje
  • 1 spiseskje salt og pepper, lik blanding
  • 2 staver (1/2 pund) smør, myknet
  • 1/4 kopp sterk saus, for eksempel Frank’s
  • 2 spiseskjeer honning
  • 1 teskje sellerifrø
  • 1 teskje kosher salt

Fremgangsmåte

  1. 1For vingene: Forvarm ovnen til 200 grader Fahrenheit. Vend vingene i oljen og salt- og pepperblandingen. Legg dem på et stekebrett. Kok i 90 minutter. Etter koking, ta vingene ut av ovnen og avkjøl i 30 minutter eller mer.
  2. 2For sausen: I en blandebolle, bland smør, hot sauce, honning, sellerifrø og salt til det er godt blandet.
  3. 3Forvarm en frityrgryte til 375 grader Fahrenheit. Legg vingene i frityrgryten og kok til de er sprø, 2 til 3 minutter. Når de er sprø, ta dem ut av frityrgryten og la overflødig fett renne av. Vend vingene i hot sausen og server.