
Buffalo kyllingvinger
Lær hvordan du lager deilige buffalo chicken wings med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller snacks for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 pund kyllingvinger
- 2 spiseskjeer druekjerneolje
- 1 spiseskje salt og pepper, lik blanding
- 2 staver (1/2 pund) smør, myknet
- 1/4 kopp sterk saus, for eksempel Frank’s
- 2 spiseskjeer honning
- 1 teskje sellerifrø
- 1 teskje kosher salt
Fremgangsmåte
- 1For vingene: Forvarm ovnen til 200 grader Fahrenheit. Vend vingene i oljen og salt- og pepperblandingen. Legg dem på et stekebrett. Kok i 90 minutter. Etter koking, ta vingene ut av ovnen og avkjøl i 30 minutter eller mer.
- 2For sausen: I en blandebolle, bland smør, hot sauce, honning, sellerifrø og salt til det er godt blandet.
- 3Forvarm en frityrgryte til 375 grader Fahrenheit. Legg vingene i frityrgryten og kok til de er sprø, 2 til 3 minutter. Når de er sprø, ta dem ut av frityrgryten og la overflødig fett renne av. Vend vingene i hot sausen og server.