
Tomatsalat med fetaost
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull tomato feta salat perfekt for sommermåltider. Rask, frisk og lett å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 4 pint cherrytomater, røde eller blandede farger
- 1 ½ kopp småternede rødløk (2 løk)
- ¼ kopp god hvitvinseddik
- 6 spiseskjeer god olivenolje
- 1 spiseskje kosher-salt
- 1 teskje nykvernet svart pepper
- ¼ kopp hakkede ferske basilikumblader
- ¼ kopp hakket fersk persille
- 1 ½ pund fetaost
Fremgangsmåte
- 1Del tomatene i to og legg dem i en stor bolle. Tilsett løk, eddik, olivenolje, salt, pepper, basilikum og persille, og vend godt sammen. Skjær fetaen i terninger på omtrent 1/2 til 3/4 tommer, og smuldre den så lite som mulig. Vend den forsiktig inn i salaten, og server ved romtemperatur.