Tomatsalat med fetaost

Tomatsalat med fetaost

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull tomato feta salat perfekt for sommermåltider. Rask, frisk og lett å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 4 pint cherrytomater, røde eller blandede farger
  • 1 ½ kopp småternede rødløk (2 løk)
  • ¼ kopp god hvitvinseddik
  • 6 spiseskjeer god olivenolje
  • 1 spiseskje kosher-salt
  • 1 teskje nykvernet svart pepper
  • ¼ kopp hakkede ferske basilikumblader
  • ¼ kopp hakket fersk persille
  • 1 ½ pund fetaost

Fremgangsmåte

  1. 1Del tomatene i to og legg dem i en stor bolle. Tilsett løk, eddik, olivenolje, salt, pepper, basilikum og persille, og vend godt sammen. Skjær fetaen i terninger på omtrent 1/2 til 3/4 tommer, og smuldre den så lite som mulig. Vend den forsiktig inn i salaten, og server ved romtemperatur.