
Panestekt Tilapia
Lær hvordan du lager smakfull pan-seared tilapia med enkel fremgangsmåte. En sunn og rask hovedrett for enhver anledning. Perfekt for travle hverdager!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 4 (4 ounces) filéer av tilapia
- 2. salt og pepper etter smak
- 3. 1/2 kopp hvetemel
- 4. 1 spiseskje olivenolje
- 5. 2 spiseskjeer usaltet smør, smeltet
Fremgangsmåte
- 11. Skyll tilapiafiletene i kaldt vann og tørk dem forsiktig med papirhåndklær. Krydre begge sider av hver filet med salt og pepper. Hell melet i en lav skål; trykk forsiktig hver filet ned i melet for å dekke den, og rist av overflødig mel.
- 22. Varm opp olivenoljen i en stekepanne over middels høy varme; stek tilapiaen i den varme oljen til fisken lett faller fra hverandre med en gaffel, ca. 4 minutter på hver side. Pensle den smeltede smøret over tilapiaen i det siste minuttet før du tar den ut av pannen. Server umiddelbart.