Hello Fresh Mobile Banner
Beste Egg Rolls

Beste Egg Rolls

Oppdag hvordan du lager sprø og smakfulle eggruller hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt for forretter eller snacks, helårsglede!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund kjøttdeig av svin
  • 1 teskje malt ingefær
  • 1 teskje hvitløkspulver
  • 1 kvart peanøttolje til steking
  • 2 spiseskjeer allsidig mel
  • 2 spiseskjeer vann
  • 2 kopper strimlet kål
  • 2 unser revne gulrøtter
  • 8 (7 tommer kvadratiske) eggerull-omslag
  • 2 spiseskjeer sesamfrø (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Krydre svinekjøttet med ingefær- og hvitløkspulver og bland godt. Varm opp blandingen i en middels stor stekepanne, rør om, til svinekjøttet er gjennomstekt og ikke lenger rosa. Sett til side.
  2. 2I en annen stor stekepanne, varm opp olje til ca. 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit) eller middels høy varme. Mens oljen varmes opp, bland mel og vann i en bolle til det danner en pasta. I en separat bolle, bland kål, gulrøtter og den reserverte kjøttblandingen. Bland alt godt sammen.
  3. 3Legg ut en eggroll-plate med et hjørne pekende mot deg. Plasser omtrent 1/4 til 1/3 kopp av kål-, gulrot- og kjøttblandingen på eggerull-arket, og brett hjørnet opp over blandingen. Brett de venstre og høyre hjørnene inn mot midten og fortsett å rulle. Pensle litt av melpastaen på det siste hjørnet for å hjelpe med å forsegle eggerullen.
  4. 4Legg eggerullene i den varme oljen og stek, vend av og til, til de er gyldne og sprø. Ta dem opp av oljen og la dem renne av på tørkepapir eller en rist. Legg dem på et serveringsfat og dryss over sesamfrø hvis ønskelig.