Restaurantstil kyllingnachos

Restaurantstil kyllingnachos

Lag deilige restaurantstil kylling nachos hjemme med denne enkle oppskriften. Perfekt for fest eller hverdagskos, ferdig på under 30 minutter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 fedd hvitløk, knust
  • 2. 2. 6 grønne løk, skivet, de hvite delene og toppene adskilt
  • 3. 3. 3 spiseskjeer rapsolje
  • 4. 4. 1 hel kyllingbryst, kokt og revet
  • 5. 5. Salt og pepper etter smak
  • 6. 6. 1 kopp salsa
  • 7. 7. 1/2 pakke (340 gram) tortillachips
  • 8. 8. 1 pakke (227 gram) revet Cheddar- og Monterey Jack-osteblanding
  • 9. 9. 1/2 stor tomat, hakket

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en 12-tommers stekepanne over middels varme, kok og rør hvitløken og de hvite delene av den grønne løken i rapsolje til de er møre. Bland inn den revne kyllingen, salt og pepper. Vend godt slik at det blir jevnt dekket av olje. Rør inn salsaen.
  3. 33. Fordel tortillachips på et stort bakepapirkledd stekebrett. Skje kyllingblandingen over chipsene. Topp med en blanding av cheddar- og Monterey Jack-ost og tomat. Stek i den forvarmede ovnen i 10 minutter, eller til osten har smeltet. Ta ut av ovnen og strø over finhakket grønn løk før servering.