
Restaurantstil kyllingnachos
Lag deilige restaurantstil kylling nachos hjemme med denne enkle oppskriften. Perfekt for fest eller hverdagskos, ferdig på under 30 minutter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 fedd hvitløk, knust
- 2. 2. 6 grønne løk, skivet, de hvite delene og toppene adskilt
- 3. 3. 3 spiseskjeer rapsolje
- 4. 4. 1 hel kyllingbryst, kokt og revet
- 5. 5. Salt og pepper etter smak
- 6. 6. 1 kopp salsa
- 7. 7. 1/2 pakke (340 gram) tortillachips
- 8. 8. 1 pakke (227 gram) revet Cheddar- og Monterey Jack-osteblanding
- 9. 9. 1/2 stor tomat, hakket
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. I en 12-tommers stekepanne over middels varme, kok og rør hvitløken og de hvite delene av den grønne løken i rapsolje til de er møre. Bland inn den revne kyllingen, salt og pepper. Vend godt slik at det blir jevnt dekket av olje. Rør inn salsaen.
- 33. Fordel tortillachips på et stort bakepapirkledd stekebrett. Skje kyllingblandingen over chipsene. Topp med en blanding av cheddar- og Monterey Jack-ost og tomat. Stek i den forvarmede ovnen i 10 minutter, eller til osten har smeltet. Ta ut av ovnen og strø over finhakket grønn løk før servering.