Fylte paprika med kalkun og grønnsaker

Fylte paprika med kalkun og grønnsaker

Lett og sunn oppskrift på fylte paprika med kalkun og friske grønnsaker. Perfekt for en næringsrik hovedrett for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 grønne paprikaer, toppene fjernet, frøet
  • 2. 450 gram kalkunkjøtt, karbonadedeig
  • 3. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 4. 1/2 løk, hakket
  • 5. 1 kopp skivede sopp
  • 6. 1 zucchini, hakket
  • 7. 1/2 rød paprika, hakket
  • 8. 1/2 gul paprika, hakket
  • 9. 1 kopp fersk spinat
  • 10. 1 boks (ca. 410 g) hakkede tomater, drenert
  • 11. 1 spiseskje tomatpuré
  • 12. Italiensk krydder etter smak
  • 13. Hvitløkspulver etter smak
  • 14. Salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 22. Pakk de grønne paprikaene inn i aluminiumsfolie, og legg dem i en ildfast form. Stek i ovnen i 15 minutter. Ta ut av ovnen og sett til side.
  3. 33. I en stekepanne over middels varme, kok kalkunen til den er jevnt brun. Sett til side. Varm opp olje i pannen, og stek løk, sopp, zucchini, rød paprika, gul paprika og spinat til det er mørt. Legg kalkunen tilbake i pannen. Bland inn tomater og tomatpuré, og krydre med italienske urter, hvitløkspulver, salt og pepper. Fyll de grønne paprikaene med blandingen fra pannen.
  4. 44. Sett paprikaene tilbake i ovnen, og la det koke i ytterligere 15 minutter.