Grunnleggende ovnsbakt spaghetti

Grunnleggende ovnsbakt spaghetti

Lær å lage en deilig og enkel bakt spaghetti med denne enkle oppskriften. Perfekt for raske middager og hele familien. Enkel å følge!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 1 (16 ounces) glass spaghetti saus
  • 1 pund spaghetti
  • 1 kopp revet mild Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). I en stor stekepanne, brun hamburgerkjøttet. Bland inn spaghetti sausjen i pannen. Skru ned varmen og la det småkoke.
  2. 2I mellomtiden, kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Bland inn pastaen og kok i 8 til 10 minutter, eller til den er al dente; sil av vannet.
  3. 3Bland sammen spaghetti og kjøttdeig, og hell det i en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form. Topp med ost og stek i 30 minutter, eller til det er gjennomvarmt og osten er boblende.