Hello Fresh Mobile Banner
Enkle bakte epler

Enkle bakte epler

Oppdag en enkel oppskrift på bakte epler, perfekt for høsten. Rask, smakfull og sunn dessert som imponerer familie og venner. Prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk
Sesong: høst

Ingredienser

  • 6 epler - skrelt, kjernet og skåret i skiver
  • 1/2 kopp hvitt sukker
  • 3 spiseskjeer hvetemel
  • 1/2 teskje malt kanel
  • 1/2 teskje malt muskatnøtt
  • 1/4 teskje malt nellik
  • 1/2 kopp rosiner
  • 1/2 kopp hakkede valnøtter
  • 1/2 kopp hel melk

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en ildfast form på 2 liter, eller bruk non-stick matlagingsspray.
  2. 2Legg eplene i en stor bolle. I en liten bolle, bland sammen sukker, mel, kanel, muskatnøtt og nellik. Rør krydderblandingen inn i eplene til det er jevnt fordelt. Vend inn rosiner og valnøtter. Skje blandingen over i den forberedte formen. Hell melken jevnt over epleblandingen.
  3. 3Stek i forvarmet ovn i 45 til 60 minutter, eller til det er mykt og boblende. La det avkjøle litt før servering.