Hello Fresh Mobile Banner
Langtidsstekt oksebryst

Langtidsstekt oksebryst

Lær hvordan du lager perfekt roast beef i slow cooker. Enkel oppskrift som gir saftig kjøtt, ideell for en smakfull hovedrett til hver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 495 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • 1,36 kg storfe chuck roast
  • 1/3 kopp soyasaus
  • 1 pakke (28 gram) tørket løksuppeblanding
  • 2 teskjeer nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Hell soyasaus og den tørre løksuppen i slow cookeren. Bland godt. Legg inn høyrevet i slow cookeren. Tilsett vann til det er 1/2 tomme igjen av kjøttet ikke er dekket. Strø over nykvernet pepper.
  2. 2Sett på lokk og kok på lav varme i 22 timer.