Honninghvete sandwichbrød

Honninghvete sandwichbrød

Lag saftige honey wheat sandwich rolls hjemme. Perfekt til lunsj eller middag, med myk tekstur og deilig smak. Enkelt oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1 1/4 kopper varm melk
  • 1 egg, pisket
  • 2 spiseskjeer smør, myknet
  • 1/4 kopp honning
  • 3/4 teskje salt
  • 2 3/4 kopper brødmel
  • 1 kopp fullkornsmel
  • 1 1/4 teskjeer brødmaskinhelsukraut
  • 2 spiseskjeer smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 1Legg ingrediensene i brødmaskinens bakebolle i den rekkefølgen som produsenten anbefaler. Velg deigsyklus; trykk på start.
  2. 2Når deigsyklusen er ferdig, hell deigen ut på en lett melet overflate og kjevle den ut til ca. 2 cm tykkelse. Stikk ut boller med en kakespore på 8–10 cm i diameter. Legg bollene på lett smurte bakepapirkledde stekebrett; dekk til og la dem heve til dobbel størrelse, ca. 1 time. I mellomtiden, forvarm ovnen til 175 °C (350 °F).
  3. 3Stek i forvarmet ovn i 10–15 minutter. Når bollene er ferdige, pensle dem med smeltet smør.