
Honninghvete sandwichbrød
Lag saftige honey wheat sandwich rolls hjemme. Perfekt til lunsj eller middag, med myk tekstur og deilig smak. Enkelt oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1 1/4 kopper varm melk
- 1 egg, pisket
- 2 spiseskjeer smør, myknet
- 1/4 kopp honning
- 3/4 teskje salt
- 2 3/4 kopper brødmel
- 1 kopp fullkornsmel
- 1 1/4 teskjeer brødmaskinhelsukraut
- 2 spiseskjeer smør, smeltet
Fremgangsmåte
- 1Legg ingrediensene i brødmaskinens bakebolle i den rekkefølgen som produsenten anbefaler. Velg deigsyklus; trykk på start.
- 2Når deigsyklusen er ferdig, hell deigen ut på en lett melet overflate og kjevle den ut til ca. 2 cm tykkelse. Stikk ut boller med en kakespore på 8–10 cm i diameter. Legg bollene på lett smurte bakepapirkledde stekebrett; dekk til og la dem heve til dobbel størrelse, ca. 1 time. I mellomtiden, forvarm ovnen til 175 °C (350 °F).
- 3Stek i forvarmet ovn i 10–15 minutter. Når bollene er ferdige, pensle dem med smeltet smør.