Hello Fresh Mobile Banner
Peanut Blossoms II

Peanut Blossoms II

Lær hvordan du lager deilige Peanut Blossoms II, perfekt for enhver anledning. En enkel oppskrift på peanøttkjeks med sjokolade som alle vil elske.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1 kopp fettstoff
  • 1 kopp peanøttsmør
  • 1 kopp pakket brunt sukker
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 2 egg
  • 1/4 kopp melk
  • 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 3 1/2 kopper allsidig mel
  • 2 teskjeer natron
  • 1 teskje salt
  • 1/2 kopp hvitt sukker til dekorasjon
  • 2 poser (9 unser) melkekaramellkysser, uten innpakning

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F). Smør bakeplater.
  2. 2I en stor bolle, krem sammen fettstoffet, peanøttsmør, brunt sukker og 1 kopp hvitt sukker til det er glatt. Pisk inn eggene ett om gangen, og rør inn melk og vanilje. Bland mel, natron og salt; rør det inn i peanøttsmørblandingen til det er godt blandet. Form spiseskjeer med deigen til baller, og rull dem i resten av det hvite sukkeret. Plasser kjeksene med 2 tommers mellomrom på de forberedte bakeplatene.
  3. 3Stek i 10 til 12 minutter i den forvarmede ovnen. Ta ut av ovnen, og trykk umiddelbart en sjokoladekjærlighet inn i hver kjeks. La dem avkjøle helt; kjærligheten vil stivne når den kjøles ned.