
Peanut Blossoms II
Lær hvordan du lager deilige Peanut Blossoms II, perfekt for enhver anledning. En enkel oppskrift på peanøttkjeks med sjokolade som alle vil elske.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 1 kopp fettstoff
- 1 kopp peanøttsmør
- 1 kopp pakket brunt sukker
- 1 kopp hvitt sukker
- 2 egg
- 1/4 kopp melk
- 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 3 1/2 kopper allsidig mel
- 2 teskjeer natron
- 1 teskje salt
- 1/2 kopp hvitt sukker til dekorasjon
- 2 poser (9 unser) melkekaramellkysser, uten innpakning
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F). Smør bakeplater.
- 2I en stor bolle, krem sammen fettstoffet, peanøttsmør, brunt sukker og 1 kopp hvitt sukker til det er glatt. Pisk inn eggene ett om gangen, og rør inn melk og vanilje. Bland mel, natron og salt; rør det inn i peanøttsmørblandingen til det er godt blandet. Form spiseskjeer med deigen til baller, og rull dem i resten av det hvite sukkeret. Plasser kjeksene med 2 tommers mellomrom på de forberedte bakeplatene.
- 3Stek i 10 til 12 minutter i den forvarmede ovnen. Ta ut av ovnen, og trykk umiddelbart en sjokoladekjærlighet inn i hver kjeks. La dem avkjøle helt; kjærligheten vil stivne når den kjøles ned.