
Brunt sukker-koteletter
Oppdag oppskriften på Brown Sugar Chops – en smakfull og enkel rett med søt brunt sukker og saftige koteletter. Perfekt for en deilig middagsopplevelse.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 6 svinekoteletter
- 6 spiseskjeer brunt sukker
- 6 spiseskjeer margarin
- 1 spiseskje soyasaus
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2Legg kotelettene i en ildfast form på 23x33 cm.
- 3Ha en spiseskje brunt sukker på hver kotelett.
- 4Legg en spiseskje margarin på toppen av det brune sukkeret.
- 5Dryss kotelettene med soyasaus.
- 6Dekk formen med aluminiumsfolie og stek i forvarmet ovn i 45 minutter.
- 7Fjern folien og stek i ytterligere 15 minutter, til kotelettene er godt brunet.