Bloody Mary London Broil
lær hvordan du lager en klassisk bloody mary london broil. perfekt for brunch eller som forrett. enkel oppskrift med trinnvise instrukser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 kopper tomatjuice
- 1/4 kopp Worcestershire-saus
- 3 spiseskjeer ferdiglaget kommersielt horseradish
- 3 spiseskjeer tørr sherry
- 2 teskjeer smuldret tørket marjoram
- 1 teskje smuldret tørket basilikum
- 1 teskje nykvernet svart pepper
- 1,5 kg London broil, ca. 3,8 cm tykk, trimmet
- Vegetabilsk oljespray til koking
- Grovt salt
Fremgangsmåte
- 1(c)2003 Martha Stewart Living Omnimedia, Inc. Alle rettigheter forbeholdt.
- 2Bland sammen tomatjuice, Worcestershire-saus, pepperrot, sherry, marjoram, basilikum og pepper i en liten bolle. Legg steken i ett lag i en glass- eller keramikkform. Skje tomatjuicen og marinade over kjøttet, og fordel den jevnt. Vend kjøttet slik at den dekker den andre siden. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 2 timer, eller sett den til side i romtemperatur i maksimalt 30 minutter. Forbered en kull- eller gassgrill. Spray grillristen lett med vegetabilsk oljespray. Kullene bør være moderat varme til varme. Ta kjøttet ut av marinaden og kast marinaden. Grill steken i 8 minutter. Snu steken og grill i ytterligere 7 til 10 minutter for medium-rare, eller til den har ønsket stekegrad. La steken hvile i romtemperatur i omtrent 5 minutter før den skjæres i tynne skiver på skrå.