Bloody Mary London Broil

Bloody Mary London Broil

lær hvordan du lager en klassisk bloody mary london broil. perfekt for brunch eller som forrett. enkel oppskrift med trinnvise instrukser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 kopper tomatjuice
  • 1/4 kopp Worcestershire-saus
  • 3 spiseskjeer ferdiglaget kommersielt horseradish
  • 3 spiseskjeer tørr sherry
  • 2 teskjeer smuldret tørket marjoram
  • 1 teskje smuldret tørket basilikum
  • 1 teskje nykvernet svart pepper
  • 1,5 kg London broil, ca. 3,8 cm tykk, trimmet
  • Vegetabilsk oljespray til koking
  • Grovt salt

Fremgangsmåte

  1. 1(c)2003 Martha Stewart Living Omnimedia, Inc. Alle rettigheter forbeholdt.
  2. 2Bland sammen tomatjuice, Worcestershire-saus, pepperrot, sherry, marjoram, basilikum og pepper i en liten bolle. Legg steken i ett lag i en glass- eller keramikkform. Skje tomatjuicen og marinade over kjøttet, og fordel den jevnt. Vend kjøttet slik at den dekker den andre siden. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 2 timer, eller sett den til side i romtemperatur i maksimalt 30 minutter. Forbered en kull- eller gassgrill. Spray grillristen lett med vegetabilsk oljespray. Kullene bør være moderat varme til varme. Ta kjøttet ut av marinaden og kast marinaden. Grill steken i 8 minutter. Snu steken og grill i ytterligere 7 til 10 minutter for medium-rare, eller til den har ønsket stekegrad. La steken hvile i romtemperatur i omtrent 5 minutter før den skjæres i tynne skiver på skrå.