Indisk-inspirerte pølse i korn med mangodippsaus

Indisk-inspirerte pølse i korn med mangodippsaus

Lær hvordan du lager indian-inspirerte maispølser med en frisk mangodippsaus. En smakfull oppskrift som kombinerer krydder og sødme, perfekt for helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp grovhakket moden mango
  • 2. 1/2 jalapeño, frø fjernet etter ønske, grovhakket (ca. 2 spiseskjeer)
  • 3. 1/4 kopp majones
  • 4. Zest og saft av 2 lime
  • 5. 2 spiseskjeer grovhakket fersk koriander
  • 6. Kosher-salt
  • 7. Vegetabilsk olje til steking
  • 8. Én pakke på 14 gram kielbasa-pølse
  • 9. 2 kopper din favoritt "Bare tilsett vann" kulturmelk-pannekakemiks
  • 10. 1/4 kopp maisstivelse
  • 11. 1/3 kopp grovkornet maismel
  • 12. 2 spiseskjeer garam masala
  • 13. Spesialutstyr: seks 8-tommers trespyd

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg mango, jalapeño, majones, limeskall og -juice, koriander og en klype salt i en blender. Kjør til jevnt og glatt. Overfør til en liten blandingsbolle og smak til med mer salt om nødvendig. Dekk med plastfolie og sett i kjøleskapet til bruk.
  2. 22. Fyll en stor gryte (Dutch oven) halvfull med olje og varm opp til 175°C (350°F).
  3. 33. Mens oljen varmes opp, del kielbasa-pølsen i 3 like store biter, hver ca. 15 cm lang. Del hver bit i to på langs. Bruk en kjøkkensaks til å klippe av den spisse enden på hver spyd. Sett forsiktig inn én spyd litt over halvveis gjennom hver pølsebit. Hvis en pølse er bøyd, rett den forsiktig ut før du setter inn spydet. Legg dem på en stor tallerken og sett til side.
  4. 44. Forbered pannekakerøren i henhold til pakningsanvisningen, og tilsett maisstivelse, maismel og garam masala. Hell nok av røren i et målebeger (pint glass) til å fylle omtrent tre fjerdedeler. Resten av røren brukes til å fylle glasset etter behov. Dypp 2 pølse-spyd i røren, slik at de dekkes helt. Sett dem forsiktig i oljen og stek til røren er gjennomstekt og gyllenbrun, ca. 3 minutter, og snu dem av og til. Ikke stek mer enn 2 pølser av gangen, da de kan begynne å klebe seg sammen. Overfør de ferdigstekte "corn dogs" til en tallerken med tørkepapir for å absorbere overflødig olje. Strø rikelig med salt. Dypp og stek de resterende pølse-spydene.
  5. 55. Server umiddelbart med mangodippen.