Braciole

Braciole

oppskrift på braciole, en klassisk italiensk rett med saftig kjøtt og smakfulle fyll. perfekt for sommerens middager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 90 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 6 skiver (ca. 170 g) av svinekjøttkoteletter eller skulder, banket veldig tynne
  • 2. Salt og nykvernet svart pepper
  • 3. 1 kopp ristet brødsmuler
  • 4. 2 hardkokte egg, finhakket
  • 5. 6 skiver salami, finhakket
  • 6. 1/4 kopp ferskrevet Locatelli-ost
  • 7. 2 ss finhakket fersk flatbladpersille
  • 8. 2 ss olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 11. Tørk kjøttet godt med papir, og krydre med salt og pepper.
  2. 22. Bland fylleingrediensene i en bolle. Krydre med salt og nykvernet svart pepper.
  3. 33. Fordel et tynt lag av fyllet på hver kjøttskive, rull sammen kjøttet for å innkapsle fyllet, og fest med hyssing.
  4. 44. Varm opp oljen i en stor stekepanne over middels varme til den er varm. Legg i kjøttet og stek til det er godt brunt på alle sider. Overfør til en tallerken, og sett til side til du skal bruke det i sausen.