Braciole
oppskrift på braciole, en klassisk italiensk rett med saftig kjøtt og smakfulle fyll. perfekt for sommerens middager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 90 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 6 skiver (ca. 170 g) av svinekjøttkoteletter eller skulder, banket veldig tynne
- 2. Salt og nykvernet svart pepper
- 3. 1 kopp ristet brødsmuler
- 4. 2 hardkokte egg, finhakket
- 5. 6 skiver salami, finhakket
- 6. 1/4 kopp ferskrevet Locatelli-ost
- 7. 2 ss finhakket fersk flatbladpersille
- 8. 2 ss olivenolje
Fremgangsmåte
- 11. Tørk kjøttet godt med papir, og krydre med salt og pepper.
- 22. Bland fylleingrediensene i en bolle. Krydre med salt og nykvernet svart pepper.
- 33. Fordel et tynt lag av fyllet på hver kjøttskive, rull sammen kjøttet for å innkapsle fyllet, og fest med hyssing.
- 44. Varm opp oljen i en stor stekepanne over middels varme til den er varm. Legg i kjøttet og stek til det er godt brunt på alle sider. Overfør til en tallerken, og sett til side til du skal bruke det i sausen.