
Franske pannekaker
Lær å lage deilige franske crêpes med vår enkle oppskrift. Perfekt til frokost, dessert eller brunch. Raskt, smakfullt og lett å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
bakverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp hvetemel
- 2. 1 teskje hvitt sukker
- 3. 1/4 teskje salt
- 4. 3 egg
- 5. 2 kopper melk
- 6. 2 spiseskjeer smør, smeltet
Fremgangsmåte
- 11. Sikt sammen mel, sukker og salt; sett til side. I en stor bolle, pisk egg og melk sammen med en elektrisk mikser. Rør inn melblandingen til den er glatt; vend inn smeltet smør.
- 22. Varm opp en lett oljet takke eller stekepanne over middels høy varme. Hell eller øs røren på takken, bruk omtrent 2 spiseskjeer for hver pannekake. Tip og vri pannen for å fordele røren så tynt som mulig. Stek til den er gyllen på begge sider og server varm.