
Morsom kyllingcacciatore
Lær å lage en smakfull moms Chicken Cacciatore. En enkel og deilig italiensk kyllingrett perfekt for middagen. Klar på ca. 60 minutter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 kopper hvetemel til panering
- 1/2 teskje salt
- 1/4 teskje malt svart pepper
- 1 (4 pund) kylling, delt i biter
- 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 1 løk, hakket
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 grønn paprika, hakket
- 1 (410 gram) boks hakkede tomater
- 1/2 teskje tørket oregano
- 1/2 kopp hvitvin
- 2 kopper ferske sopp, delt i kvarter
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Bland melet, saltet og pepperet i en plastpose. Rør kyllingbitene i melet til de er dekket. Varm opp oljen i en stor stekepanne (en med lokk). Stek kyllingbitene til de er brune på begge sider. Ta dem ut av pannen.
- 2Tilsett løk, hvitløk og paprika i pannen og sautér til løken er lett brunet. Legg kyllingen tilbake i pannen og tilsett tomater, oregano og vin. Dekk til og la det småkoke i 30 minutter på middels lav varme.
- 3Tilsett sopp, salt og pepper etter smak. La det småkoke i ytterligere 10 minutter.