
Røykfylte grillede svinekoteletter
Oppdag hvordan du lager smakfulle, smoky grillede svinekoteletter med enkle trinn. Perfekt for sommergrillingen eller en smakfull helgemeny.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 1 ss krydret salt (for eksempel LAWRY'S®)
- 2. 1 ts malt svart pepper
- 3. 1 ss hvitløkspulver
- 4. 1 ss løkpulver
- 5. 1 ss malt paprika
- 6. 2 ts Worcestershire-saus
- 7. 1 ts flytende røksmak
- 8. 4 svinekammer med bein (0,5 til 1,9 cm tykke)
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm en utendørs grill til middels varme, og pensle risten lett med olje.
- 22. I en bolle, bland sammen den krydrede saltet, svart pepper, hvitløkspulver, løkpulver, paprika, Worcestershire-saus og røykaroma til det er godt blandet.
- 3Skyll svinekotelettene, og dryss krydderblandingen på begge sider av de våte kotelettene.
- 4Med hendene, masser krydderblandingen inn i kjøttet; la det stå i 10 minutter.
- 53. Grill kotelettene over indirekte varme til de ikke lenger er rosa innvendig, omtrent 12 minutter på hver side.
- 6En hurtigtermometer bør vise minst 63 grader Celsius (145 grader Fahrenheit).
- 7La kotelettene hvile i ytterligere 10 minutter før servering.




