Røykfylte grillede svinekoteletter

Røykfylte grillede svinekoteletter

Oppdag hvordan du lager smakfulle, smoky grillede svinekoteletter med enkle trinn. Perfekt for sommergrillingen eller en smakfull helgemeny.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 ss krydret salt (for eksempel LAWRY'S®)
  • 2. 1 ts malt svart pepper
  • 3. 1 ss hvitløkspulver
  • 4. 1 ss løkpulver
  • 5. 1 ss malt paprika
  • 6. 2 ts Worcestershire-saus
  • 7. 1 ts flytende røksmak
  • 8. 4 svinekammer med bein (0,5 til 1,9 cm tykke)

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm en utendørs grill til middels varme, og pensle risten lett med olje.
  2. 22. I en bolle, bland sammen den krydrede saltet, svart pepper, hvitløkspulver, løkpulver, paprika, Worcestershire-saus og røykaroma til det er godt blandet.
  3. 3Skyll svinekotelettene, og dryss krydderblandingen på begge sider av de våte kotelettene.
  4. 4Med hendene, masser krydderblandingen inn i kjøttet; la det stå i 10 minutter.
  5. 53. Grill kotelettene over indirekte varme til de ikke lenger er rosa innvendig, omtrent 12 minutter på hver side.
  6. 6En hurtigtermometer bør vise minst 63 grader Celsius (145 grader Fahrenheit).
  7. 7La kotelettene hvile i ytterligere 10 minutter før servering.