Hello Fresh Mobile Banner
Peach Cobbler VI

Peach Cobbler VI

Lær hvordan du lager en deilig Peach Cobbler med frisk fersken og sprø topping. Perfekt for sommerens kveldsfeiringer og helgehelse.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1 kopp hvetemel (all-purpose)
  • 1/2 kopp brunt sukker
  • 1/2 kopp hvitt sukker
  • 2 teskjeer bakepulver
  • 1/2 teskje salt
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 3/4 kopp melk
  • 1/2 kopp margarin, smeltet
  • 1 (29 ounces) boks skivede hermetiske fersken, drenert
  • 1 teskje malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør en 23x23 cm (9x9 tommers) bakeform.
  2. 2I en stor bolle, bland mel, brunt sukker, hvitt sukker, bakepulver, salt og vanilje. Hell melk over de tørre ingrediensene, og rør deretter inn smeltet margarin. Bland godt.
  3. 3Hell røren i den forberedte bakeformen. Legg fersken på toppen og dryss med kanel. Stek i den forvarmede ovnen til den er gyllenbrun, ca. 30 minutter.