
Peach Cobbler VI
Lær hvordan du lager en deilig Peach Cobbler med frisk fersken og sprø topping. Perfekt for sommerens kveldsfeiringer og helgehelse.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1 kopp hvetemel (all-purpose)
- 1/2 kopp brunt sukker
- 1/2 kopp hvitt sukker
- 2 teskjeer bakepulver
- 1/2 teskje salt
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 3/4 kopp melk
- 1/2 kopp margarin, smeltet
- 1 (29 ounces) boks skivede hermetiske fersken, drenert
- 1 teskje malt kanel
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør en 23x23 cm (9x9 tommers) bakeform.
- 2I en stor bolle, bland mel, brunt sukker, hvitt sukker, bakepulver, salt og vanilje. Hell melk over de tørre ingrediensene, og rør deretter inn smeltet margarin. Bland godt.
- 3Hell røren i den forberedte bakeformen. Legg fersken på toppen og dryss med kanel. Stek i den forvarmede ovnen til den er gyllenbrun, ca. 30 minutter.