Peach Cobbler VI

Peach Cobbler VI

Lær hvordan du lager en deilig Peach Cobbler med frisk fersken og sprø topping. Perfekt for sommerens kveldsfeiringer og helgehelse.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 8
bakverk
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 kopp hvetemel (all-purpose)
  • 2. 1/2 kopp brunt sukker
  • 3. 1/2 kopp hvitt sukker
  • 4. 2 teskjeer bakepulver
  • 5. 1/2 teskje salt
  • 6. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 7. 3/4 kopp melk
  • 8. 1/2 kopp margarin, smeltet
  • 9. 1 (29 ounces) boks skivede hermetiske fersken, drenert
  • 10. 1 teskje malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør en 23x23 cm (9x9 tommers) bakeform.
  2. 22. I en stor bolle, bland mel, brunt sukker, hvitt sukker, bakepulver, salt og vanilje. Hell melk over de tørre ingrediensene, og rør deretter inn smeltet margarin. Bland godt.
  3. 33. Hell røren i den forberedte bakeformen. Legg fersken på toppen og dryss med kanel. Stek i den forvarmede ovnen til den er gyllenbrun, ca. 30 minutter.