
Fylte egg med soltørket tomat
Lær hvordan du lager deilige deviled eggs med soltørket tomat. En perfekt forrett for sommerfesten eller hverdagskos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
- 6 hardkokte store egg
- 115 gram soltørkede tomater i olje, drenert, og sett til side 2 hele tomater til pynt, resten finhakket
- 1/4 kopp majones på flaske
- 3 ss rømme
- 1/2 ts hvitvinseddik
- finhakket fersk persille til pynt, om ønskelig
Fremgangsmåte
- 1Del eggene på langs, press eggeplommene gjennom en sikt ned i en bolle, og rør inn de finhakkede tomatene, majonesen, rømmen, eddiken, samt salt og pepper etter smak. Overfør fyllet til en sprøytepose utstyrt med en dekorativ tupp på 1/2 tomme, og sprøyt det inn i eggehvitene, slik at det danner en liten haug. Pynt de fylte eggene med 2 reserverte soltørkede tomater, skåret i julienne-strimler, og persille.





