Fylte egg med soltørket tomat

Fylte egg med soltørket tomat

Lær hvordan du lager deilige deviled eggs med soltørket tomat. En perfekt forrett for sommerfesten eller hverdagskos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 6
forrett

Ingredienser

  • 6 hardkokte store egg
  • 115 gram soltørkede tomater i olje, drenert, og sett til side 2 hele tomater til pynt, resten finhakket
  • 1/4 kopp majones på flaske
  • 3 ss rømme
  • 1/2 ts hvitvinseddik
  • finhakket fersk persille til pynt, om ønskelig

Fremgangsmåte

  1. 1Del eggene på langs, press eggeplommene gjennom en sikt ned i en bolle, og rør inn de finhakkede tomatene, majonesen, rømmen, eddiken, samt salt og pepper etter smak. Overfør fyllet til en sprøytepose utstyrt med en dekorativ tupp på 1/2 tomme, og sprøyt det inn i eggehvitene, slik at det danner en liten haug. Pynt de fylte eggene med 2 reserverte soltørkede tomater, skåret i julienne-strimler, og persille.