Red Velvet Whoopie Pies

Red Velvet Whoopie Pies

oppskriften på red velvet whoopie pies gir deg perfekte, myke og fargerike småkaker fylt med krem. enkel å lage og perfekt til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 8 spiseskjeer (1 stang) usaltet smør, romtemperert
  • 1 kopp granulert sukker
  • 1 stort egg, romtemperert
  • 1 teskje ren vaniljeekstrakt
  • 1 unse rød matfarging (ca. 2 spiseskjeer)
  • 2 kopper søt ris-melblanding
  • 2 spiseskjeer usøtet kakaopulver
  • 1/2 teskje kosher- eller fint havsalt
  • 1/2 kopp kulturmelk
  • 1/2 teskje eplecidereddik
  • 1/2 teskje natron
  • 170 gram kremost, romtemperert
  • 3 spiseskjeer usaltet smør, romtemperert
  • En klype kosher- eller fint havsalt
  • 1 teskje ren vaniljeekstrakt
  • 3 kopper melis

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Legg bakepapir eller silikonbakematter på bakeplater. I en bolle av en elektrisk mikser utstyrt med paddelvisp, pisk smør og sukker sammen til det er lyst og luftig, ca. 3 minutter. Tilsett egget og bland godt, skrap ned sidene av bollen med en stor slikkepott. Tilsett vanilje og matfarging, og bland godt. I en separat stor bolle, visp sammen søt ris melblanding, kakaopulver og salt. Med mikseren på lav hastighet, tilsett halvparten av melblandingen, deretter kulturmelk, og til slutt resten av melblandingen i smørblandingen, og bland godt. I en liten bolle, rør sammen eddik og natron, og rør deretter inn i røren. Bruk en stor slikkepott til å skrape ned bunnen og sidene av blandebollen, og sørg for at alle ingrediensene er godt blandet. Hell røren på de forberedte bakeplatene med en liten iskremkopp eller stor spiseskje. Stek kjeksene i 7 til 9 minutter, eller til kantene er faste og kjeksene er faste men spenstige å ta på. Avkjøl på bakeplatene i 5 minutter, før de flyttes over til en avkjølingsrist for å avkjøles helt. Mens kjeksene avkjøles, lag fyllet. I en bolle av en elektrisk mikser utstyrt med paddelvisp, på middels hastighet, pisk kremost, smør, salt og vanilje til det er glatt. Slå av mikseren. Sikt inn melis og, med mikseren på lav hastighet, øk gradvis til medium, og bland godt. Med hånden, børst av smuler fra bunnen (flat side) av en kjeks, smør på en generøs mengde fyll, og legg deretter en annen kjeks med flat side ned på fyllet. Gjenta med resten av kjeksene og fyllet. Kjeksene bør oppbevares i kjøleskapet, men er best å spise uten å være kalde, så ta dem ut av kjøleskapet 10 til 15 minutter før servering.
  2. 2Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Legg bakepapir eller silikonbakematter på bakeplater.
  3. 3I en bolle av en elektrisk mikser utstyrt med paddelvisp, pisk smør og sukker sammen til det er lyst og luftig, ca. 3 minutter. Tilsett egget og bland godt, skrap ned sidene av bollen med en stor slikkepott. Tilsett vanilje og matfarging, og bland godt.
  4. 4I en separat stor bolle, visp sammen søt ris melblanding, kakaopulver og salt. Med mikseren på lav hastighet, tilsett halvparten av melblandingen, deretter kulturmelk, og til slutt resten av melblandingen i smørblandingen, og bland godt.
  5. 5I en liten bolle, rør sammen eddik og natron, og rør deretter inn i røren. Bruk en stor slikkepott til å skrape ned bunnen og sidene av blandebollen, og sørg for at alle ingrediensene er godt blandet. Hell røren på de forberedte bakeplatene med en liten iskremkopp eller stor spiseskje.
  6. 6Stek kjeksene i 7 til 9 minutter, eller til kantene er faste og kjeksene er faste men spenstige å ta på. Avkjøl på bakeplatene i 5 minutter, før de flyttes over til en avkjølingsrist for å avkjøles helt. Mens kjeksene avkjøles, lag fyllet.
  7. 7I en bolle av en elektrisk mikser utstyrt med paddelvisp, på middels hastighet, pisk kremost, smør, salt og vanilje til det er glatt. Slå av mikseren. Sikt inn melis og, med mikseren på lav hastighet, øk gradvis til medium, og bland godt.
  8. 8Med hånden, børst av smuler fra bunnen (flat side) av en kjeks, smør på en generøs mengde fyll, og legg deretter en annen kjeks med flat side ned på fyllet. Gjenta med resten av kjeksene og fyllet.
  9. 9Kjeksene bør oppbevares i kjøleskapet, men er best å spise uten å være kalde, så ta dem ut av kjøleskapet 10 til 15 minutter før servering.