Hello Fresh Mobile Banner
Portobello-sopp Stroganoff

Portobello-sopp Stroganoff

Lag en smakfull portobello mushroom stroganoff med kremet saus. Perfekt for en rask og mettende hovedrett. En vegetarisk favoritt for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer smør
  • 1 stor løk, hakket
  • 3/4 pund portobelloburgere, skivet
  • 1 1/2 kopper grønnsaksbuljong
  • 1 1/2 kopper rømme
  • 3 spiseskjeer hvetemel
  • 1/4 kopp hakket frisk persille
  • 8 unser tørkede eggnudler

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett eggnudler, og kok til de er al dente, ca. 7 minutter. Fjern fra varmen, sil av vannet, og sett til side.
  2. 2Samtidig smelter du smør i en stor, tykk stekepanne over middels varme. Tilsett løk, og kok under omrøring til den er myk. Skru opp varmen til middels-høy, og tilsett skivede sopp. Kok til soppen er slapp og har fått en brunfarge. Ta den ut av pannen og sett til side.
  3. 3I samme panne rører du inn grønnsaksbuljong, og sørger for å få med alle de brune bitene som har satt seg i bunnen av pannen. Kok opp, og la det koke til buljongen har redusert med en tredjedel. Skru ned varmen til lav, og legg soppen og løken tilbake i pannen.
  4. 4Ta pannen av varmen, rør sammen rømme og mel; bland deretter inn i soppen. Sett pannen tilbake på komfyren, og la det småkoke over lav varme, til sausen tykner. Rør inn persille, og smak til med salt og pepper. Server over kokte eggnudler.