Havregryns- og smørkaramellkaker

Havregryns- og smørkaramellkaker

Lækre havregrynskjeks med butterscotch og karamellsmak, perfekte til kaffen. Enkle å lage og deilige å nyte, egner seg godt til helgens kos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp smør, myknet
  • 2. 3/4 kopp hvitt sukker
  • 3. 3/4 kopp pakket brunt sukker
  • 4. 2 egg
  • 5. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 6. 1 1/4 kopper hvetemel
  • 7. 1 teskje natron
  • 8. 1/2 teskje malt kanel
  • 9. 1/2 teskje salt
  • 10. 3 kopper havregryn
  • 11. 1 2/3 kopper smørskrappechips

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en stor bolle piskes smør eller margarin, hvitt sukker og brunt sukker sammen. Tilsett eggene og vaniljen, og pisk godt.
  3. 33. Bland mel, natron, kanel og salt. Tilsett gradvis melblandingen i smørblandingen og rør til det er godt blandet. Rør inn havregryn og sjokoladeknapper. Sett små topper med teskje på et ugreddet stekebrett.
  4. 44. Stek i 8 til 10 minutter i den forvarmede ovnen, til kantene begynner å bli brune.